BOKNING OCH

INTRESSEANMÄLAN

Att njuta av livet med härliga bad, vandringar och utflykter är en vilktig del av Turyogas yogaresor. Så följ med oss på en fantastisk resa  till en härlig plats, där din kropp blir mjukare och ditt sinne blir lugnare.


 
 
 
 
 
 

Yogaresa till Italien och Grekland

Förutom härlig yoga och meditation får du på våra yogaresor alltid uppleva unika och noga utvanda platser.


Vi reser till mellersta Italien, till regionerna Toscana och Lazio. Där är landskapet vackert kuperat, med böljande fält, vin och olivodlingar och pittoreska städer och byar. Vi reser också till Kreta med höga berg, vackra kuster och ett underbart klimat även på senhösten.


När du reser med oss får du en unik möjlighet att uppleva det genuina Italien och Grekland långt bort från masssturismen. Men nya uplevelser av italiensk mat, vin och kultur.


Yogaresa i Sverige


Sverige finns det många underbara platser för yoga, meditation och vandring och vi på Turyoga har valt ut några av de allra bästa.

Vi reser till Abisko, Hållö, Fårö och Store Mosse.


Alla är fantastiskt vackar och unika platser. Abisko i den svenska högfjällsmiljön midsommarsol och norrsken.Till Store Mosse Nationalpark där den unika mossen breder ut sig och ger en känsla av oändlighet. Två fina öar, Hållö utanför Smögen och Fårö norr om Gotland. 

Yoga & meditation 


På våra resor gör du  yoga där alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar. Yoga och meditation hjälper oss att bli rörligare, få ökad  kroppskännedom, minska smärta och stelhet i kroppen.


Vi får också en välbehövlig tankepaus som leder till minskad stress. Yogan och meditationen hjälper dig att se klarare, att få en paus mellan tankarna  och att vila i nuet så att du kan hantera livets svårigheter lite bättre.