Yoga, meditation och pranayama/andningsteknik


På våra resor gör vi yoga där alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar och inga förkunskaper krävs och alla kan delta. Du behöver inte oroa dig för att din kropp inte är perfekt, det är inte viktigt när vi gör yoga. Huvudsaken är hur yogan känns i just din kropp och i ditt sinne.


Yoga och meditation hjälper dig att bli rörligare, få ökad kroppskännedom, minska smärta och stelhet i kroppen. Du får också en välbehövlig tankepaus som leder till minskad stress. Yogan och meditationen kan hjälpa dig varje dag att se klarare, att få en paus mellan tankarna att vila i, att vara i nuet och att hantera livets svårigheter lite bättre.


Yoga, meditation och pranayama/andningsteknik kan hjälpa dig att göra något åt stressrelaterad problematik både i kropp och sinne. Genom att lära dig tekniker för att hantera en hjärna som aldrig kommer till ro, en andning som sitter högt uppe i bröstet och en kropp som är full av spänningar kan du ge dig själva läkning och stressbefrielse. På våra workshops får du med dig tekniker som du kan fortsätta att använda när du kommit hem från din resa.


På våra resor är yoga, meditation och pranayama/andningsteknik viktiga för att du upplever resan på ett nytt sätt, det skapar närvaro och lugn som du ofta behöver men har svårt att hitta i vardagen. En yogaresa med Turyoga ger dig en nystart.  Du lär känna egna mönster och hittar nya vägar ut ur stress och press på ett mera permanent sätt. 

Yogaresa till Italien och Grekland


Förutom härlig yoga och meditation får du på våra yogaresor alltid uppleva unika och noga utvanda platser.


Vi reser till mellersta Italien, till regionerna Toscana och Lazio. Där är landskapet vackert kuperat, med böljande fält, vin och olivodlingar och pittoreska städer och byar. Vi reser också till Kreta med höga berg, vackra kuster och ett underbart klimat även på senhösten.


När du reser med oss får du en unik möjlighet att uppleva det genuina Italien och Grekland långt bort från masssturismen. Men nya uplevelser av italiensk mat, vin och kultur.


Yogaresa i Sverige


Sverige finns det många underbara platser för yoga, meditation och vandring och vi på Turyoga har valt ut några av de allra bästa.

Vi reser till Abisko, Hållö, Fårö och Store Mosse.


Alla är fantastiskt vackar och unika platser. Abisko i den svenska högfjällsmiljön midsommarsol och norrsken. Till Store Mosse Nationalpark där den unika mossen breder ut sig och ger en känsla av oändlighet. Två fina öar, Hållö utanför Smögen och Fårö norr om Gotland. 

Yoga & meditation 


På våra resor gör du  yoga där alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar. Yoga och meditation hjälper oss att bli rörligare, få ökad  kroppskännedom, minska smärta och stelhet i kroppen.


Vi får också en välbehövlig tankepaus som leder till minskad stress. Yogan och meditationen hjälper dig att se klarare, att få en paus mellan tankarna  och att vila i nuet så att du kan hantera livets svårigheter lite bättre.