YOGARESA I SVERIGEAbisko, Hållö, Fårö och Store Mosse


Sommaren och hösten 2024 reser vi till dessa fina platser i Sverige. Gemensamt för dem är att både havet, fjällen och mossen ger oss en känsla av oändlighet och en stark närvarokänsla till naturen. Följande datum kan du följa med oss på en yogaresa i Sverige: 


24 augusti, Yoga och vandring i Store Mosse Nationalpark


28 augusti-1 september, Yoga och fjällvandring i Abisko


Vill du veta mera om resan bara tryck på resans namn så får du mera information. 

Yogaresa till Italien och Grekland


Förutom härlig yoga och meditation får du på våra yogaresor alltid uppleva unika och noga utvanda platser.


Vi reser till mellersta Italien, till regionerna Toscana och Lazio. Där är landskapet vackert kuperat, med böljande fält, vin och olivodlingar och pittoreska städer och byar. Vi reser också till Kreta med höga berg, vackra kuster och ett underbart klimat även på senhösten.


När du reser med oss får du en unik möjlighet att uppleva det genuina Italien och Grekland långt bort från masssturismen. Men nya uplevelser av italiensk mat, vin och kultur.

Yogaresa i Sverige


Sverige finns det många underbara platser för yoga, meditation och vandring och vi på Turyoga har valt ut några av de allra bästa.


Vi reser under hösten 2024 till Abisko och Store Mosse.


Abisko i den svenska högfjällsmiljön midsommarsol och norrsken.


Store Mosse Nationalpark där den unika mossen breder ut sig och ger en känsla av oändlighet.

Yoga & meditation 


På våra resor gör du  yoga där alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar. Yoga och meditation hjälper oss att bli rörligare, få ökad  kroppskännedom, minska smärta och stelhet i kroppen.


Vi får också en välbehövlig tankepaus som leder till minskad stress. Yogan och meditationen hjälper dig att se klarare, att få en paus mellan tankarna  och att vila i nuet så att du kan hantera livets svårigheter lite bättre.